Warning: Declaration of Mesmerize_Logo_Nav_Menu::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/depeuter/www/www/wp/wp-content/themes/mesmerize-pro/inc/Mesmerize_Logo_Nav_Menu.php on line 102

Warning: Declaration of Mesmerize_Logo_Page_Menu::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/depeuter/www/www/wp/wp-content/themes/mesmerize-pro/inc/Mesmerize_Logo_Page_Menu.php on line 102
Lesgever worden – Kempisch Swimming Team

Lesgever worden

Leren zwemmen - Sportzwemmen - Competitie

Lesgever zwemschool

Elke les staat er een groep gemotiveerde lesgevers klaar om de kunst van het zwemmen aan te leren aan jullie kinderen. Deze groep bestaat volledig uit vrijwilligers. Een deel hiervan zijn ouders en een deel zijn wedstrijdzwemmers die hun kennis doorgeven aan de volgende generatie. Zij hebben vaste dagen om les te geven, deze kunnen wat afwijken met de dagen dat uw kind komt zwemmen. Dit is geen probleem, via een intern communicatiesysteem geven zij elke les de belangrijke zaken door en gaan de zwemmers er geen last van ondervinden.
Wij zijn constant op zoek naar gemotiveerde lesgevers.

Heb je interesse, laat het gerust weten aan Danny